Doorstromers

Als doorstromer wil je een nieuwe woning kopen en daarbij heb je een hypotheek nodig. Het is belangrijk om goed hypotheekadvies in te winnen, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jouw persoonlijke situatie. Bij hypotheekadvies-aan-huis.nl kun je terecht voor professioneel en persoonlijk hypotheekadvies voor doorstromers.

Doorstromers

Allereerst zal er gekeken worden naar jouw financiële situatie. Er zal gekeken worden naar jouw inkomen, eventuele schulden en andere financiële verplichtingen. Vervolgens wordt er gekeken naar de maximale hypotheek die je kunt krijgen en wat de maandlasten zullen zijn. Ook wordt er gekeken naar de eventuele overwaarde die je hebt op je huidige woning en of je deze kunt gebruiken voor de aankoop van je nieuwe woning.

Daarnaast wordt er gekeken naar de verschillende hypotheekvormen die er zijn en welke het beste bij jouw situatie past. Zo kun je kiezen voor een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of een aflossingsvrije hypotheek. Elk type hypotheek heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is belangrijk om hier goed over na te denken.

Bij hypotheekadvies-aan-huis.nl wordt er niet alleen gekeken naar de hypotheek zelf, maar ook naar de verzekeringen die je nodig hebt bij de aankoop van een nieuwe woning. Zo zal er gekeken worden naar de opstalverzekering en de inboedelverzekering.

Ten slotte zal er gekeken worden naar de verschillende geldverstrekkers en welke het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Er wordt niet alleen gekeken naar de laagste rente, maar ook naar de voorwaarden die gelden bij de verschillende hypotheekverstrekkers.

Kortom, bij hypotheekadvies-aan-huis.nl kun je terecht voor professioneel en persoonlijk hypotheekadvies voor doorstromers. Er wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie en er wordt samen met jou gekeken naar de verschillende mogelijkheden. Zo kun je de juiste keuze maken voor de aankoop van jouw nieuwe woning.

Direct bellen met uw eigen verhaal, het kan allemaal

Hypotheek afspraak formulier